İçeriğe Git Menüye Git
  • Opet resmî web sitesinden duyurulacak ve www.instagram.com/opettr internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek kampanya OPET Petrolcülük A.Ş (OPET) tarafından düzenlenmektedir.
  • Bu Kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 27.04.2021 tarih ve E-58259698-255.05.02-2787 sayılı izni ile kapsam dışı bırakılmıştır.
  • Kampanya katılımları, 05.05.2021 saat 00.01’de başlayıp, 01.06.2021 saat 23.59’da sona erecektir.
  • Kampanya tarihleri arasında katılımcılar Instagram uygulaması içerisinde Opet Petrolcülük A.Ş.’ye ait @opettr hesabını takip edip, paylaşılan kampanya postunu beğenip, 1 arkadaşını etiketleyip, Opet’se Fark Eder denilen hizmetleri yorum olarak yazarak çekilişe katılacaklardır.
  • Kampanyaya katılım sırasında katılımcı tarafından bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
  • Kampanya kapsamında yapılacak çekiliş sonucu 2000 kişiye 150 TL akaryakıt puanı ödül verilecektir.
  • Çekiliş 08.06.2021 tarihinde yapılacaktır.
  • Kazanan talihliler Milli Piyango İdaresi’nin 27.04.2021 tarih ve E-58259698-255.05.02-2787 sayılı izni gereği @opetttr hesabında duyurulacaktır.
  • Milli Piyango İdaresi izni ile yapılan çekiliş sonrası belirlenen ödülü kazanan kullanıcıların ödül teslim alabilmeleri için DM (özel mesaj) yolu ile @opettr Instagram hesabıyla iletişime geçmeleri ve cep telefon numarası bilgilerini iletmeleri gerekmektedir. İletişim 08.06.2021 tarihinde başlatılacaktır.
  • Çekiliş sonucu kazanılan Opet Yakıt Puanlar çekiliş sonuçları açıklandıktan ve kazanan kişiler cep telefon bilgilerini DM yoluyla @opettr Instagram hesabına ilettikten sonra 3 iş günü içerisinde kullanıcıların cep telefonu numaralarına yüklenecektir.
  • Akaryakıt puanlarının son kullanım tarihi 31.08.2021’dir.
  • Kazanılan Opet Yakıt Puanlar Opet istasyonlarında tek seferde yapılacak 200TL ve üzeri akaryakıt alımlarında kullanılabilecektir.
  • Müşterilerin yakıt puanlarını Opet istasyonlarında harcayabilmeleri için ödeme sırasında cep telefonu numaralarını ve cep telefonlarına gelen puan harcama şifrelerini Opet istasyonlarındaki market görevlisine iletmeleri gerekmektedir.
  • Puanların harcanabilmesi için cep telefonunun Opet aktivasyonunun olması gerekmektedir. Aktivasyon Opet Mobil Uygulaması’ndan, http://opetaktivasyon.paro.com.tr linkinden ya da 4446738 Opet Müşteri Hizmetleri’nden gerçekleştirilebilir.
  • Her bir kullanıcının kampanya süresince sadece 1 çekiliş hakkı olacaktır.
  • Kampanyaya katılım ve uygulamadaki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
  • Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.
  • Opet, katılımcının üyeliğini ya da site kullanımını kampanya şartlarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, katılımcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.
  • Opet Petrolcülük A.Ş. ve Yeni Markera Çekiliş Org. Ve Pro. Hiz. Tic. Ltd. Şti. çalışanları bu kampanyaya katılamayacaklardır. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri verilmeyecektir. Opet kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcının o güne kadar ki bütün kampanya verilerini, hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
  • Katılımcılar kampanyaya yalnızca kendileri adına katılabilir, başkası adına katılım yapamaz.
  • Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunlarından dolayı, Opet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da internet bağlantılarında İnternet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, SMS gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya sitesinin zarar görmesinden, Opet hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Kampanya sayfası içeriğinin tüm hakları, münhasıran Opet’e aittir.
  • Ödülleri kullanım koşullarına uygun olarak kullanmak katılımcının sorumluluğundadır. Kullanım koşullarına aykırı hareket nedeniyle ortaya çıkacak sorunlardan Opet sorumlu değildir.
  • Katılımcı, www.opet.com.tr adresinde kampanya sayfasında yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.
  • Katılımcı, kampanya kapsamında elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgiye www.opet.com.tr internet adresinde kampanya sayfasında yer alan Aydınlatma Metni ve Kişisel Veriler’in İşlenmesi Politikası’ndan erişebilir.